Book din individuelle tilrettelagte portvinssmagning

Individuel Portvinssmagning for dig

Vi har studeret Portvinens spændende historie, Duoro området og har lært om portvin. Der findes et utal af portvinstyper og til vores smagninger har vi mulighed for at se og smage på mange forskellige. Primært handler vores smagninger om at fortælle historien om portvinen. Portvin fortæller historie, og vinens kvaliteter og karakter fortæller historier om druer, jordbunde, jordbrug, produktionsmetoder, klima og vejr – alle faktorer som har en indflydelse på hvordan en vin fremstår i glasset. Portvin er fortælling om forædling – og i første omgang er det vinbonden som skaber de fantastiske dråber – først i marken og sidenhen i kælderen.

Disse historier fortæller vi gerne videre. Glæder os til at videbringe alt dette på vores vinsmagninger.

 

portvin
Glass of Port Wine on Wooden Table Over Dark Background

Kontakt for et uforpligtende tilbud

Portvinsmagninger hvor vi sætter en ære i at forklare detaljer omkring de vine som vi skal smage på

Vi afholder portvinssmagninger på flere forskellige niveau’er. Der skal gerne være noget for enhver. F.eks. kan vi tilbyde at vi kigger på de forskellige typer af portvin, forklarer om hvordan man laver vinen – ser på forskellene og generelt giver en grundig introduktion til portvin.

Vi kan tilbyde for de mere ”erfarne” portvins nydere sammensætter – en smagning efter jeres ønsker, men kan også foreslå forskellige tema’er. 

Vores grundpakke for en vinsmagning indeholder 6 portvine i god kvalitet, sammensat i samarbejde med jer. Minimumsantal er 12 pers.

Vi præsenterer de forskellige portvine og fortæller om portvinens verden.

En portvinsmagning varer ca. 2 timer

Pris pr. person 299,- inkl. moms.

Kontakt for et uforpligtende tilbud

Scroll til toppen

Kontakt for et uforpligtende tilbud

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.