Taylor’s Vargellas Vinha Velha Vintage Port 2004

Taylor’s Vargellas Vinha Velha Vintage Port 2004

320,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Firmaet Taylor’s – eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder – er over 300 år gammelt. Taylor’s er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor’s hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over – derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor’s var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!

Taylor’s producerer kun Vargellas Vinha Velha i de allerbedste årgange – denne årgang 2004 er den fjerde Vargellas Vinha Velha, der er produceret. Den er ligesom de andre Vargellas Vinha Velha produceret af et blend af mange forskellige lokale druesorter fra nogle af de ældste vinstokke hos Taylor’s (mange over 80 år gamle).

Vinen har været lagret på egetræsfade.

Det er en utrolig elegant portvin med dyb mørkerød farve samt intens duft af sorte frugter og chokolade. Smagen er som en hel vifte af smagsindtryk, hvor man fornemmer både mørk chokolade, modne blommer, kirsebær, blåbær, brombær, solbær, lakrids og sirup. Portvinen er saftig og kraftig med masser af bid, men samtidig utrolig velafbalanceret med stor finesse og enorm elegance samt en lang og behagelig eftersmag.

Priser

  • 94 point i Wine Spectator, oktober 2007
  • 97 point i Wine Enthusiast
ProducentTaylor’s
LandPortugal
RegionDouro
TypePortvin
Årgang2004
DruerTouriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca
Volumen (cl)75 cl
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.